Flux-stiri

Ministerul Apărării rus declară că a preluat controlul în orașului Herson

  • Ministrul Apărării din Rusia, Serghei Şoigu, a transmis, miercuri, că ruşii au preluat controlul în oraşul ucrainean Herson.
  • Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a anunţat instaurarea controlului asupra oraşului Herson.
  • Ocuparea oraşului Herson a fost confirmată şi în presa rusă, potrivit CNN.

Ministrul Apărării din Rusia, Serghei Şoigu, a transmis, miercuri, 03 martie 2022, că ruşii au preluat controlul în oraşul ucrainean Herson.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a anunţat instaurarea controlului asupra oraşului Herson. Ocuparea oraşului Herson a fost confirmată şi în presa rusă, potrivit CNN.

Presa rusă l-a citat pe purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, generalul-maior Igor Konaşenkov.

Infrastructura civilă, facilităţile de susţinere a vieţii şi transportul urban funcţionează normal”, a declarat Igor Konaşenkov, potrivit agenţiei de presă de stat TASS.

„Negocierile continuă între comandamentul rus și administrațiile regionale și orășenești pentru a discuta despre funcționarea infrastructurii sociale și asigurarea legii, ordinii și securității publice”, a spus Konașenkov, potrivit unui raport Interfax.

Convoiul de trupe rusești

Într-o fotografie transmisă pe Twitter de BNO News, un convoi uriaș de trupe rusești a putut fi văzut în orașul Herson.

Herson este un port important la Marea Neagră și pe râul Nipru și sediul unei importante industrii de construcții. Acesta este situat pe malul vestic al fluviului Nipru.

The post Ministerul Apărării rus declară că a preluat controlul în orașului Herson appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code