Flux-stiri

Monarhia britanică a dezvăluit planurile pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

  • Britanicii se pregătesc pentru patru zile de petrecere în cinstea Reginei Elisabeta a II-a, care marchează
    70 de ani de domnie.
  • Regina a construit o legătură specială cu oamenii printr-o serie de apariții publice.
  • Tot în cinstea Reginei, sâmbătă seara a avut loc un spectacol aerian în orașul Le Touquet din Franța.

Britanicii se pregătesc pentru patru zile de petrecere în cinstea Reginei Elisabeta a II-a, care marchează
70 de ani de domnie. Așadar, în aceste zile vor fi organizate aproximativ 16.000 de parade, petreceri de stradă şi un concert live la Palatul Buckingham.

,,Acest lucru înseamnă recunoașterea unui moment unic în istoria Marii Britanii. Niciun monarh britanic nu a atins vreodată această piatră de hotar de 70 de ani pe tron. Este un motiv de sărbătoare. Și, desigur, după doi ani de pandemie, oamenii sunt gata să se întâlnească. Sunt gata să sărbătorească. Și aceasta este o ocazie fantastică” , a spus Emily Nash, editor regal al revistei ,,HELLO”.

Regina a construit o legătură specială cu oamenii printr-o serie de apariții publice. În același timp, a deschis biblioteci, a inaugurat spitale și a acordat distincții. Iar pentru asta, oamenii o apreciază și cumpără suveniruri în cinstea ei.

Ismayil Ibrahim, vânzător la un magazin de suveniruri a spus: ,,Literalmente, oamenii cumpără totul. Mai ales cana și lingura, farfuria, în special farfuriile argintate pe care le avem. Toate produsele se vând cu adevărat, mai ales sortimentul de ceai care a fost unul foarte popular, care nu mai este în stoc în acest moment” .

Tot în cinstea Reginei, sâmbătă seara a avut loc un spectacol aerian în orașul Le Touquet din Franța.

Londra se pregătește pentru o petrecere cu trupe călare, fanfară, dar și rugăciuni solemne. Națiunea va sărbători săptămâna aceasta 70 de ani ai Reginei pe tron, cu patru zile de fast și spectacol.

Dar în spatele unei apariții planificate a reginei la balconul Palatului Buckingham, se află un efort de a arăta că familia regală rămâne relevantă după șapte decenii de schimbări.

The post Monarhia britanică a dezvăluit planurile pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code