Flux-stiri

Nicușor Dan: „Bulevardul Aerogării va fi reabilitat, iar liniile de tramvai vor fi modernizate”

Nicușor DanNicușor Dan

  • Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a semnat, miercuri, contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai.
  • Lucrările vor dura 6 luni, iar valoarea este de 9,6 milioane de lei.
  • Acestea vor fi realizate de Societatea de Transport București.

Nicușor Dan a semnat săptămana aceasta contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai, care vor dura 6 luni.

„Am semnat contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai. Este vorba despre un proiect sistat de mai bine de zece ani, din cauza problemelor ridicate de exproprieri şi intrarea în insolvenţă a fostului executant”, anunţă Nicuşor Dan.

Edilul precizează că lucrările vor fi realizate de Societatea de Transport Bucureşti.

„Până la mijlocul acestei luni va fi emis ordinul de începere a proiectării, iar apoi cel pentru execuţia propriu-zisă a lucrărilor. Se vor moderniza linia de tramvai, reţeaua de contact şi peroanele şi se vor reface canalizaţia pentru semafoare, carosabilul şi trotuarele. Lucrările vor dura 6 luni, iar valoarea contractului este de aproximativ 9,6 milioane lei”, conchide Dan.

The post Nicușor Dan: „Bulevardul Aerogării va fi reabilitat, iar liniile de tramvai vor fi modernizate” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code