Flux-stiri

Nominalizările la Premiile Oscar! Cine are șanse să câștige statueta

  • Anul acesta va avea loc a 94-a gală de decernare a Premiilor Oscar, ce se va desfășura pe data de 27 martie.
  • Kristen Stewart și Beyonce se numără printre vedetele ediției de anul acesta, deoarece au primit primele lor nominalizări.
  • Filmul ”The Power of the Dog” a primit cele mai multe nominalizări, 12, fiind urmat de ”Dune”, ”West Side Story” și ”Belfast”.

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar se va desfășura pe data de 27 martie, iar gazda show-ului este ținută secret. Surprizele se țin lanț anul acesta, iar lista nominalizărilor a fost oferită de Academia Americană de Film.

Cele mai multe nominalizări, 12 la număr, le-a primit western-ul realizat de către Netflix, ”The Power of the Dog”. Locul doi este ocupat de către ”Dune”, care a primit 10 nominalizări. De asemenea, nici ”West Side Story” și ”Belfast” nu au fost excluse, fiecare având 7 nominalizări.

Mai mult decât atât, „CODA”, „Don’t Look Up”, „Drive My Car”, „King Richard”, „Licorice Pizza” și „Nightmare Alley” au primit câte o nominalizare pentru categoria ”Cel mai bun film”.

Kristen Stewart și Beyonce au primit primele lor nominalizări la Oscar

Mai mult decât atât, Kristen Stewart și Beyonce au primit prima lor nominalizare în cadrul ediției de anul acesta. Beyonce se pare că are toate șansele să plece acasă cu Premiul Oscar pentru piesa de pe coloana sonoră a filmului „King Richard”.

În ceea ce o privește pe Kristen Stewart, aceasta s-a făcut remarcată datorită rolului Prințesei Diana din pelicula ”Spencer” și se numără printre favoritele Premiilor Oscar.

Deși pandemia a redus considerabil numărul persoanelor care au mers la cinematograf, filmul ”Spider-Man- No Way Home” a avut încasări record. Din nefericire, producția cinematografică nu a primit nicio nominalizare pentru categoria ”Cel mai bun film”.

The post Nominalizările la Premiile Oscar! Cine are șanse să câștige statueta appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code