Flux-stiri

CNAIR a comandat două studii pentru creşterea siguranţei traficului pe centura Bucureşti

  • Reprezentanții CNAIR au semnat marți două contracte privind identificarea măsurilor de creștere a siguranței rutiere pe centura orașului București.
  • De asemenea, se dorește realizarea de modificăti în mai multe intersecții.

CNAIR a semnat contractele având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate – Identificare măsuri de sporire a siguranţei traficului pe Centura existentă a Municipiului Bucureşti, inclusiv îmbunătăţirea unor intersecţii de pe DN CB, Sector I cuprins între A1 (km 55+520 – DN 1 km 71+490 / 0+000) – A2 (km 23+600)” şi „Elaborare Studiu de Fezabilitate – Identificare măsuri de sporire a siguranţei traficului pe Centura existentă a Municipiului Bucureşti, inclusiv îmbunătăţirea unor intersecţii de pe DN CB, Sector II cuprins între A2 (km 23+600) şi A1 (km 55+520)”.

Valoarea contractului de servicii pentru Sectorul I este de 3.3 milioane de lei, iar pentru sectorul II depăşeşte uşor suma de 3 milioane de lei. Finanţarea se realizează cu fonduri europene, iar durata contractului este 15 luni.

Prin elaborarea studiilor se vor identifica măsuri de sporire a siguranţei traficului pe centura rutieră existentă a Municipiului Bucureşti, care vor conduce şi la creşterea capacităţii de transport a infrastructurii rutiere în zona de sud şi de nord, precizează CNAIR.

The post CNAIR a comandat două studii pentru creşterea siguranţei traficului pe centura Bucureşti appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code