Flux-stiri

Noul director financiar al Pfizer, David Denton, va primi 1,25 milioane de dolari ca salariu de bază anual

  • Noul director financiar al Pfizer, David Denton, va primi 1,25 milioane de dolari ca salariu de bază anual, a anunțat marți gigantul farmaceutic într-un document de reglementare.
  • O sumă similară îi va fi acordată lui Denton ca oportunitate anuală de stimulent în numerar țintă,
  • Denton îi succede lui Frank D’Amelio, CFO și vicepreședinte executiv, care și-a anunțat recent intenția de a părăsi Pfizer după o carieră de 15 ani.

Noul director financiar al Pfizer, David Denton, va primi 1,25 milioane de dolari ca salariu de bază anual, a anunțat marți gigantul farmaceutic într-un document de reglementare.

O sumă similară îi va fi acordată lui Denton ca oportunitate anuală de stimulent în numerar țintă, deși aceasta va fi calculată proporțional pentru partea de an lucrată, a precizat compania, potrivit Reuters.

Trăim într-o perioadă de progrese științifice fără precedent, iar Pfizer este o companie care nu are egal în ambiția sa de a face o diferență în viața pacienților. Pentru mine, nu ar putea exista o oportunitate profesională mai mare decât valorificarea tuturor anilor mei de experiență în domeniul financiar și al afacerilor pentru a juca un rol în a contribui la realizarea acestei aspirații, lucrând alături de o echipă performantă care a fost construită pentru creștere și pentru îmbunătățirea randamentului acționarilor”, a declarat David Denton, potrivit unui comunicat al Pfizer.

Pe lângă acestea, Denton, care se va alătura Pfizer pe 2 mai, va primi o plată unică de 5 milioane de dolari și acțiuni restricționate în valoare de 3,25 milioane de dolari și va fi eligibil pentru un credit în valoare de 9,75 milioane de dolari prin intermediul planului suplimentar de economii al companiei.

Denton, care a fost anunțat luni ca succesor al veteranului companiei Frank D’Amelio, se alătură Pfizer de la lanțul de bricolaj Lowe’s Cos.

Conform scrisorii de ofertă de la Lowe’s, când a fost numit în 2018, salariul de bază al lui Denton era de 925.000 de dolari, cu o oportunitate de bonus de 125% din salariul de bază.

Denton îi succede lui Frank D’Amelio, CFO și vicepreședinte executiv, care și-a anunțat recent intenția de a părăsi Pfizer după o carieră de 15 ani.

Pfizer Inc. este o corporație americană farmaceutică și de biotehnologie cu sediul în Manhattan, New York City.

The post Noul director financiar al Pfizer, David Denton, va primi 1,25 milioane de dolari ca salariu de bază anual appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code