Flux-stiri

O asistentă româncă din Italia era abonată la cardurile bancare ale pacienților muribunzi

O asistentă a murit la o săptămână după ce s-a vaccinat. M. Sănătății: „Cauza decesului va fi stabilită de autopsie”O asistentă a murit la o săptămână după ce s-a vaccinat. M. Sănătății: „Cauza decesului va fi stabilită de autopsie”

  • O asistentă româncă de 56 de ani din Italia fura cardurile pacienților muribunzi și făcea cumpărături dese, sub 25 de euro, fără PIN.
  • Asistenta româncă, suspendată acum din funcție, a fost reținută de către procurori și anchetată.
  • Asistenta româncă a furat primul card de la o pacientă răpusă de COVID-19.

Pasiune morbidă pentru cumpărături! O asistentă româncă din Florența făcea cumpărături cu carduri furate de la pacienți muribunzi.

Acum va plăti ea, fiindcă este în arest și își așteaptă procesul. Făcea cumpărături mici și dese, sub 25 de euro, ca să nu fie nevoie de PIN.

La percheziții, anchetatorii au găsit zeci de cărți de credit ale unor foști pacienți, multe fiind ascunse sub covoarele din mașină.

Prima reclamație a venit acum un an, când o femeie a murit de COVID-19, la spitalul unde lucra românca. În aceeași zi, familia pacientei și-a dat seama că cineva a făcut multe cumpărături în valoare de peste 500 de euro de pe cardul răposatei.

Tatăl pacientei a spus că în momentul în care suma furată din contul fetei va fi recuperată, o va dona unui centru de caritate.

Asistenta româncă, în vârstă de 56 de ani, se afla de mai mult timp în Italia

Asistenta româncă, în vârstă de 56 de ani, se afla de mai mult timp în Italia. Aceasta locuiește la Florența și are o mașină aproape nouă.

La spital era plătită cu 1400 de euro pe lună. Plecase din țară pentru un salariu mai bun, dar, cu măririle din ultimii ani, acasă ar fi câștigat mai mult.

Acum a rămas fără serviciu și ar putea primi până la cinci ani de închisoare.

Aceasta le-a spus anchetatorilor că nici nu mai ține minte câte carduri a furat de la pacienți. La percheziții, carabinierii au găsit inclusiv cartea de credit a unei colege de-a asistente, care a avut un accident grav de mașină și a ajuns internată la spital.

Acum vreo cinci ani a mai fost un caz asemănător la un spital din Trieste și se poate să se fi inspirat de acolo, sperând că nu va fi prinsă.

The post O asistentă româncă din Italia era abonată la cardurile bancare ale pacienților muribunzi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code