Flux-stiri

O furtună violentă face victime în Marea Britanie

O furtună violentă face victime în Marea BritanieO furtună violentă face victime în Marea Britanie

  • Furtuna Arwen continuă să lovească Marea Britanie.
  • Furtuna Arwen a făcut a treia victimă, după ce un copac a căzut vineri seară peste mașina unui bărbat pe B977, în Aberdeenshire.

Trei persoane au fost ucise de copaci doborâți de indomita furtună Arwen, care afectează în prezent o mare parte a Regatului Unit. Cel mai recent, un șofer în vârstă de 35 de ani a fost strivit de un copac căzut pe 26 noiembrie, în jurul orei 17.45, ceea ce a dus numărul deceselor la trei, scrie JOE.

La scurt timp după ce poliția a ajuns la locul accidentului, propria dubă de poliție a fost aproape strivită de un alt copac căzut. Niciun ofițer nu a fost rănit la locul accidentului, în apropiere de Hatton-of-Fintray, Aberdeenshire.

Poliția scoțiană a confirmat că șoferul fără nume a fost „Rănit mortal când un vehicul a fost lovit de un copac căzut”.

De asemenea, au confirmat că acesta a murit la fața locului cu puțin înainte de ora 18:00.
Ieri, Francis Logan, director de școală și tată a patru copii, a fost de asemenea ucis de un copac căzut în Antrim, Irlanda de Nord.

Aseară, al doilea bărbat, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, a fost ucis de un alt copac în Ambleside, Cumbria.
O declarație a Cumbria Constabulary a spus: „Poliția și agențiile partenere sunt prezente la un incident grav pe Vicarage Road, Ambleside.”

Incidentul a implicat un copac care a căzut peste un bărbat. Poliția a fost chemată la fața locului la ora 23:00 ieri.

Serviciile de urgență, inclusiv pompierii, serviciile de căutare și salvare, ambulanța și poliția au participat la fața locului. bărbatul care era din Lancaster a murit din păcate la fața locului.

Acest lucru vine pe fondul haosului general legat de vreme în Marea Britanie. Rapoarte despre temperaturi în scădere, valuri colosale și pene de curent în întreaga națiune au apărut toată ziua.

Știre în curs de actualizare.

The post O furtună violentă face victime în Marea Britanie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code