Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 13 februarie 2022. Invitat, ora 22.00: Titus Corlățean, Președintele comisiei de politică externă din Senat

România este spectator sau jucător în problema Ucraina? Titus Corlățean, președintele comisiei de politică externă din Senatul României și ministru de externe al României în timp ce Rusia anexa Crimeea, îți spune ce a dovedit până acum că a putut România în negocierile cu marile puteri și ce poate acum.

Despre negocierile în care nu este România, despre discuțiile cu ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, despre ce s-a întâmplat cu adevărat pe 17 iulie 2014, când zborul 17 al Malaysia Airlines a fost doborât de o rachetă în

Donbas, despre jocurile lui Putin și despre cum funcționează Justiția în România, afli duminică, de la Titus Corlățean, la ora 22.00, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 13 februarie 2022. Invitat, ora 22.00: Titus Corlățean, Președintele comisiei de politică externă din Senat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code