Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 7 mai 2023. Invitat, ora 21.55: Nistor Călin, avocat, fost procuror șef DNA

Interceptări publicate în presă arată cum procurori, jurnaliști și ong-iști intenționau să se lupte cu judecătorii pentru ca procurorii să poată „ciripi” din dosare. Au voie legal procurorii să „ciripească” din dosarele penale? Cine poate sancționa un asemenea comportament al magistraților? Infracțiunii de abuz în serviciu îi trebuie sau nu prag valoric? Mai este corupția o problemă de securitate națională? Interceptările din MSN pot fi probe în dosarele de corupție? Certificatul ORNISS – discriminează sau ajută avocatura? Cât de mult au dat peste cap deciziile pe prescripție dosarele în instanță? Unde este corupția din pandemie? La toate aceste întrebă

ri dar și la multe altele îți răspunde duminică, de la ora 21.55, Nistor Călin,avocat și fost procuror șef interimar al DNA, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 7 mai 2023. Invitat, ora 21.55: Nistor Călin, avocat, fost procuror șef DNA appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 35 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code