Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD. Invitat: Vlad Voiculescu, vicepreședinte USR, duminică, de la ora 20.00

Coaliția de guvernare s-a destrămat și, de 2 luni, criza nu se mai sfârșește.

Cum au ajuns liderii USR PLUS să fie etichetați drept „crizatori” politici și oameni mai importați decât sunt, cum a fost revocat Vlad Voiculescu de la ministerul Sănătății și ce discuții a avut cu președintele Klaus Iohannis, îți spune chiar Vlad Voiculescu.

Despre diferențele de abordare pe gestionarea pandemiei, despre colaborarea politică cu PNL, despre desemnarea lui Dacian Cioloș ca premier, despre susținerea cabinetului Nicolae Ciucă, alegeri anticipate și dezastrul campaniei de vaccinare în România, afli duminică, de la ora 20.00, de la vicepreședintele USR PLUS, Vlad Voiculescu, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD. Invitat: Vlad Voiculescu, vicepreședinte USR, duminică, de la ora 20.00 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code