Flux-stiri

Petreceri de Halloween, întrerupte și sancționate de polițiști

Petreceri de Halloween, întrerupte și sancționate de polițiștiPetreceri de Halloween, întrerupte și sancționate de polițiști

  • Polițiștii au întrerupt mai multe petreceri organizate în contextul nopții de Halloween.
  • Au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
  • Au fost aplicate și sancțiuni pentru cluburile în care s-au organizat petrecerile.

Polițiștii din cadrul Secției 1,s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în interiorul unui club din sectorul 1, are loc o petrecere de Halloween. Au fost identificate aproximativ 200 persoane.

Polițiștii au verificat certificatele digitale nefiind constatate nereguli.

Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale operatorului economic în valoare de 9.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

O altă petrecere de Halloween a fost descoperită de polițiștii bucureșteni, astăzi, 31 octombrie ., în jurul orei 1:00, într-un alt club din sectorul 1.

În interior au fost descoperite aproximativ 200 de persoane, care au fost verificate cu privire la certificatul verde, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei pentru lipsa declarației și pentru nepurtarea măștii.

De asemenea, societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă de 20.000 de lei pentru desfășurarea activității cu publicul după ora 21.00 și pentru desfășurarea activității de tip club.

The post Petreceri de Halloween, întrerupte și sancționate de polițiști appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code