Flux-stiri

Orașul Mariupol este la marginea disperării. Rușii au tras în autobuzele de evacuare în care se aflau copii

  • Mariupol își îngroapă morții la marginea străzilor din oraș.
  • Mariupol este port la marea Azov și avea peste 400 de mii de locuitori.
  • Rușii au tras în autobuzele de evacuare în care se aflau copii.

Au trecut 4 luni de când Putin a decis să invadeze Ucraina, iar unul dintre cele mai greu încercate orașe din Ucraina rămâne Mariupol. Sutele de oameni morți în bombardamente sunt îngropați la marginea străzilor, în gropi săpate în spațiile verzi.

Aproape 90% din clădirile rezidențiale din acest oraș au fost afectate de bombele sau rachetele rusești. Oamenii care nu au reușit să fugă din Mariupol s-au luptat să supraviețuiască. Au rămas fără electricitate și au avut din ce în ce mai puțină mâncare.

„Speram să fie o altă înhumare, iar soluția această să fie doar temporară. Autoritățile ne-au spus să punem cadavrele la rece, dar singurule locuri reci pe care le avem sunt subsolurile, însă acolo se adăpostesc oameni așa că le îngropăm aici”, a spus Andrei, locuitor din Mariupol.

Armata invadatoare a făcut tot posibilul să cucerească orașul, chiar dacă asta a însemnat să-l distrugă. Și oricât a încercat batalionul AZOV se lupte cu militarii lui Putin, armata rusă a fost mai numeroasă.

The post Orașul Mariupol este la marginea disperării. Rușii au tras în autobuzele de evacuare în care se aflau copii appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code