Flux-stiri

Orașul New York va implementa un mandat de vaccinare pentru toți muncitorii din sectorul privat

Coronavirus și doză de vCoronavirus și doză de v

  • Toți angajatorii din mediul privat din New York vor implementa mandate de vaccinare COVID-19.
  • Primarul New York-ului spune că aceste mandate îi va proteja de un pericol prezent și clar.

Luni, primarul orașului New York, Bill de Blasio, a anunțat că toți angajatorii din sectorul privat din New York sunt obligați să implementeze un mandat de vaccinare Covid-19 până la data de 27 decembrie. Conform CNN, lucrătorii din sectorul public erau deja supuși mandatelor de vaccinare.

„Cu cât sunt mai universale, cu atât este mai probabil ca angajații să spună «ok, este timpul». Am de gând să fac acest lucru. Pentru că nu poți sări de la o industrie la alta sau de la o companie la alta. Este ceva ce trebuie să fie universal pentru a ne proteja pe toți ”, a spus de Blasio. De asemenea, copiii cu vârste cuprinse între cinci și 11 ani din New York vor trebui de acum încolo, să prezinte dovada că au făcut cel puțin un vaccin înainte de a li se permite accesul la mesele din interior, la sălile de fitness și de divertisment, a anunțat primarul.

Adulții vor trebui acum să facă dovada a două vaccinuri pentru aceste zone. Primarul a declarat că este încrezător că mandatele vor fi susținute în instanță.

„Comisarul nostru pentru sănătate a pus în aplicare o serie de mandate. Au câștigat în instanță, în instanța de stat, în instanța federală de fiecare dată. Și asta pentru că sunt universale și consecvente. Și sunt despre protejarea publicului în acest moment de un pericol clar și prezent ”, a declarat de Blasio.

The post Orașul New York va implementa un mandat de vaccinare pentru toți muncitorii din sectorul privat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code