NEWSNET

Flux-stiri

Orban recunoaște că Iohannis nu îl mai vrea la șefia PNL și vorbește despre implicarea serviciilor în alegerile interne

klaus iohannis si ludovic orban in sedinta de guvernklaus iohannis si ludovic orban in sedinta de guvern

  • Ludovic Orban a recunoscut, duminică seară, că președintele Klaus Iohannis nu a mai vrut ca el să conducă PNL.
  • Președintele PNL a vorbit și despre implicarea serviciilor secrete în alegerile interne din partid.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă înlocuirea sa din fruntea PNL este planul partidului sau preşedintelui Klaus Iohannis, iar el a răspuns că „Și, și”.

„Nu am susținut sintagma statul paralel, care e o sintagmă foarte largă. Sigur că societatea civilă trebuie să fie permanent în gardă. Se știe că oameni care lucrează în structuri care nu se desfășoară în plină lumină publică, la vedere, pot să-și depășească competențele și să influențeze decizii în zone în care nu au voie să intervină. Din punctul meu de vedere serviciile nu au ce să caute în administrație, justiție, în zona economică sau privată, sau în media”, a spus Ludovic Orban, la B1.

„Am uitat să zic că serviciile secrete nu au ce să caute în partide. E foarte greu să demonstreazi că există intervenții de la un serviciu secret. De regulă acțiunile nu se desfășoară la vedere. Se desfășoară la zona invizibilă. Sunt o serie de lucruri care mi-au pus serioase semne de întrebare la aceste alegeri din PNL”, a mai spus președintele PNL.

The post Orban recunoaște că Iohannis nu îl mai vrea la șefia PNL și vorbește despre implicarea serviciilor în alegerile interne appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code