Flux-stiri

Playboy intenționează să își construiască un conac în metavers

Playboy în metaversPlayboy în metavers

  • Playboy intenţionează să-şi repornească brandul în lumea digitală prin NFT-uri, abonamente digitale şi „construirea” unui nou conac în metavers.
  • Compania a creat deja mii de NFT-uri bazate pe emblematicul logo al iepuraşului Playboy.
  • De asemenea, are o platformă numită Centerfold care concurează cu OnlyFans.

Playboy vrea să-şi răspândească faimosul său logo de iepuraş în universul digital. A lansat o platformă socială digitală numită Centerfold şi intenţionează să construiască un nou conac în metavers, relatează CNBC

Aceste planuri se desfăşoară în timp ce un documentar A&E se concentrează pe trecutul nemăgulitor al companiei. „Secretele lui Playboy” este un serial din zece părţi care prezintă foşti angajaţi, colegi şi foste iubite ale fondatorului companiei, Hugh Hefner. 

Chiar înainte de debutul serialului de la sfârşitul lunii ianuarie, conducerea companiei a postat o scrisoare deschisă pe site-ul său web în care menţiona: „Playboy-ul de astăzi nu este cel al lui Hugh Hefner”.

Compania a lansat Rabbitars, 11.953 de lucrări de artă digitale originale care înfăţişează personaje de iepuraşi asemănătoare desenelor animate vândute pe OpenSea, o piaţă NFT. Rabbitar NFT deblochează, de asemenea, oferte exclusive, cadouri şi experienţe asortate metavers. Are, de asemenea, planuri de a construi un nou Playboy Mansion, dar de data aceasta într-o formă digitală. Compania a organizat petreceri în Decentraland, una dintre cele mai populare lumi virtuale, dar încă nu a ales un site pentru conacul său metavers.

Soluțiile CEO se bazează în mare măsură pe acea armă nu atât de secretă: celebrul iepure cu papion.

Când te gândești la ceea ce reprezintă acest brand, din perspectiva marketingului, din perspectiva conștientizării, avem o conștientizare de 100% peste tot în lume„, a spus CEO-ul companiei.

The post Playboy intenționează să își construiască un conac în metavers appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code