NEWSNET

Flux-stiri

Ministrul Educației a anunțat când se vor închide școlile din București. Elevii vor învăța din nou online

Brio, platforma prin care elevii pot fi testați după modelul americanBrio, platforma prin care elevii pot fi testați după modelul american

  • Sorin Cîmpeanu a anunțat duminică seară că elevii din București vor face școală online de la jumătatea lunii octombrie, dacă se menține trendul ascendent al ratei de infectare.
  • Luni dimineață, autoritățile sanitare au anunțat că rata de infectare din București a urcat la 2,57 la mie.

Ministrul Educației a mai anunțat că, de astăzi, elevii din 13 localități din țară vor învăța de acasă, online, după ce rata de infectare a depășit 6 cazuri la mia de locuitori.

Cu privire la creșterea vertiginoasă a ratei de infectare din Capitală, Cîmpeanu a precizat că și elevii din București ar putea face școală online de la jumătatea lunii octombrie.

„De la 1 la 31 august, a crescut de de 6 ori, trendul ascendent. Matematic vorbind, din păcate, nu a fost încetinit. (…) Se păstrează trendul ascendent care, dacă nu înțelegem să respectăm regulile sanitare și importanța vaccinării, se va confirma matematic și este posibil ca în București, la jumătatea lunii octombrie, să ajungem la pragul de 6 la mie, prag de la care, din păcate, școlile vor trece în online până când rata de infectare va coborî”, a declarat Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

The post Ministrul Educației a anunțat când se vor închide școlile din București. Elevii vor învăța din nou online appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code