Flux-stiri

(P) Prin inovație și cercetare, Terapia va continua să susțină sănătatea și mai departe, în viitor

Înfiinţată în 1921 la Cluj-Napoca, Terapia – o companie SUN PHARMA este de ani buni cel mai mare producător de medicamente generice și produse OTC din România. Dorința de a găsi cele mai avansate soluții pentru un viitor mai sănătos a făcut din Terapia o companie receptivă la progresul tehnologic, care a investit in mod constant în tehnologii și echipamente de vârf ce asigură obținerea unor produse la cel mai înalt standard calitativ.  Astazi, Terapia deține în portofoliul său peste 300 de forme farmaceutice, ce acoperă o gamă largă de arii terapeuticesi produce anual 93 de milioane de cutii de medicamente. La nivel global, produsele Terapia sunt prezente în peste 25 de țări, datorita calitatii si eficacitatii deja consacrate de-a lungul timpului. Prin inovație și cercetare, Terapia va continua să susțină sănătatea și mai departe, în viitor.

The post (P) Prin inovație și cercetare, Terapia va continua să susțină sănătatea și mai departe, în viitor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code