Flux-stiri

Papa Francisc, vizită surpriză la ambasada Rusiei de la Roma

Papa Francisc: „Rog protestatarii să-și exprime cererile în pace, iar liderii politici să-i asculte”Papa Francisc: „Rog protestatarii să-și exprime cererile în pace, iar liderii politici să-i asculte”

  • Papa Francisc a anulat toate audienţele şi a făcut o vizită surpriză la ambasada Rusiei de la Roma, pentru a cere încetarea bombardamentelor.
  • De asemenea, Suveranul Pontif nu va mai merge la Florenţa duminică, la întâlnirea episcopilor şi primarilor din jurul Mării Mediterane.
  • Papa Francisc a mers la ambasada Rusiei de la Roma pentru a-şi exprima îngrijorarea faţă de ceea ce se întâmplă în Ucraina. A stat puţin peste o jumătate de oră, anunţă TG 24.

Papa Francisc a anulat toate audienţele şi a făcut o vizită surpriză la ambasada Rusiei de la Roma, pentru a cere încetarea bombardamentelor. De asemenea, Suveranul Pontif nu va mai merge la Florenţa duminică, la întâlnirea episcopilor şi primarilor din jurul Mării Mediterane.

Papa Francisc a mers la ambasada Rusiei de la Roma pentru a-şi exprima îngrijorarea faţă de ceea ce se întâmplă în Ucraina. A stat puţin peste o jumătate de oră, anunţă TG 24.

Papa Francisc a discutat cu ambasadorul rus pe lângă Sfântul Scaun, Alexander Avdeev, timp de aproximativ treizeci de minute.

Jorge Mario Bergoglio a mers, fără să anunţe public, la sediul ambasadei, într-un Fiat 500 alb cu geamurile fumurii.

„Preocupat de război”, Jorge Mario Bergoglio – scrie agenţia de presă argentiniană Telam – s-a deplasat la ambasada rusă din Via della Conciliazione „pentru a încerca să medieze în conflictul dintre această ţară şi Ucraina după atacul de amploare al Moscovei”.

Conform Il Fatto Quotidiano, Suveranul Pontif a cerut încetarea bombardamentelor.

De asemenea, Papa Francisc a decis să nu mai meargă la Florenţa duminică, 27 februarie, la întâlnirea episcopilor şi primarilor din jurul Mării Mediterane şi să nu conducă celebrarea Miercurea Cenuşii, pe 2 martie. Biroul de presă al Sfântului Scaun a precizat că Papa Francisc are probleme la genunchi şi medicul i-a prescris o perioadă de repaus mai mare.

Potrivit staff-ului papal, însă, decizia de a anula vizita la Florenţa a venit după precipitarea crizei din Ucraina.

The post Papa Francisc, vizită surpriză la ambasada Rusiei de la Roma appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code