Flux-stiri

Peskov: Atacurile ucrainene asupra depozitului rusesc nu vor ajuta la negocierile de pace

  • Rapoartele privind elicopterele militare ucrainene care au vizat un depozit de petrol din Rusia nu creează condiții favorabile continuării negocierilor de pace, potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.
  • La începutul zilei de astăzi, guvernatorul regiunii ruse Belgorod, situată la nord de Ucraina, a declarat că un depozit de petrol a fost incendiat în urma unui atac al două elicoptere ucrainene.
  • Peskov a fost întrebat, în cadrul briefingului său de presă zilnic, dacă atacul raportat reprezintă o escaladare a conflictului.

Rapoartele privind elicopterele militare ucrainene care au vizat un depozit de petrol din Rusia nu creează condiții favorabile continuării negocierilor de pace, potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, informează BBC.

La începutul zilei de astăzi, guvernatorul regiunii ruse Belgorod, situată la nord de Ucraina, a declarat că un depozit de petrol a fost incendiat în urma unui atac al două elicoptere ucrainene.

Peskov a fost întrebat, în cadrul briefingului său de presă zilnic, dacă atacul raportat reprezintă o escaladare a conflictului.

„Bineînțeles, nu este ceva ce poate fi perceput ca fiind crearea unor condiții confortabile pentru continuarea negocierilor”, a răspuns el, după cum a relatat agenția de presă Interfax.

Peskov a redirecționat alte întrebări referitoare la atacurile raportate către agențiile de aplicare a legii din Rusia, potrivit raportului.

De asemenea, el a declarat că autoritățile fac totul pentru a reorganiza lanțul de aprovizionare cu combustibil și pentru a evita întreruperea furnizării de energie în Belgorod.

The post Peskov: Atacurile ucrainene asupra depozitului rusesc nu vor ajuta la negocierile de pace appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code