Flux-stiri

Peste 2.000 de flacoane de Remdesivir au fost distribuite spitalelor cu pacienți Covid

Peste 2.000 de flacoane de Remdesivir au fost distribuite spitalelor cu pacienți CovidPeste 2.000 de flacoane de Remdesivir au fost distribuite spitalelor cu pacienți Covid

Peste 2.000 de flacoane de Remdesivir au fost distribuite spitalelor care au pacienţi cu Covid, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii a transmis că a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir în spitalele care au în tratament pacienţi infectaţi cu SARS-Cov-2.

Este vorba despre 2154 de flacoane de Remdesivir de 100 mg.

Medicamentul va ajunge în 62 spitale din toată ţara pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu SARS-Cov-2 cu forme medii de boală.

„Criteriile de repartizare ale medicamentului au ţinut cont de necesarul minim de flacoane/pacient tratat şi de numărul pacienţilor internaţi, confirmaţi, în secţii şi în ATI care necesită administrare, conform deciziilor comisiei de specialitate a MS”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

The post Peste 2.000 de flacoane de Remdesivir au fost distribuite spitalelor cu pacienți Covid appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code