Flux-stiri

Portugalia şi România, cei mai mari producători de biciclete din Uniunea Europeană

  • România a produs 2, 5 milioane de biciclete anul trecut.
  • Producția de biciclete a crescut cu 11% în toată Europa.
  • Peste 13 milioane de biciclete au fost produse în țările membre UE.

N-avem noi piste pentru bicicliști, dar suntem în top. România e pe loc fruntaș în Europa la producția de biciclete – am făcut 2.5 milioane, anul trecut.

Înaintea noastră sunt doar portughezii care s-au apropiat de 3 milioane de biciclete. Producția din toată Europa a crescut cu 11% anul trecut față de 2020 – peste 13 milioane de biciclete fabricate în țările membre.

Românii le produc, dar nu vor să le folosească. La mersul pe bicicletă suntem la coada clasamentului – dacă 90% dintre olandezi preferă să pedaleze, la noi doar 5% dintre oameni folosesc bicicleta.

The post Portugalia şi România, cei mai mari producători de biciclete din Uniunea Europeană appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code