Flux-stiri

Premierul canadian, Justin Trudeau, vizită surpriză în Irpin, Ucraina

  • Primarul suburbiei Irpin din Kiev a anunţat, pe Telegram, că Trudeau a făcut o vizită neanunţată în oraşul său, care a fost temporar ţinut de trupele ruseşti.
  • Justin Trudeau ar urma să se întâlnească, duminică, în Ucraina cu preşedintele Volodimir Zelenski, a declarat purtătorul de cuvânt al prim-ministrului.
  • La rândul său, premierul canadian se află în Ucraina pentru a-și „reafirma sprijinul de neclintit al Canadei pentru poporul ucrainean”.

Premierul canadian, Justin Trudeau, a făcut o vizită surpriză în Irpin, Ucraina.

„A venit să vadă cu ochii săi toată grozăvia pe care ocupanţii ruşi au provocat-o oraşului nostru”, spune primarul Oleksandr Markushyn.

Primarul suburbiei Irpin din Kiev a anunţat, pe Telegram, că Trudeau a făcut o vizită neanunţată în oraşul său, care a fost temporar ţinut de trupele ruseşti.

„Tocmai am avut onoarea să mă întâlnesc cu premierul Canadei, Justin Trudeau, care a venit la Irpin pentru a vedea cu ochii săi toată grozăvia pe care ocupanţii ruşi au provocat-o oraşului nostru”, a declarat Oleksandr Markushyn, scrie Reuters.

Justin Trudeau ar urma să se întâlnească, duminică, în Ucraina cu preşedintele Volodimir Zelenski, a declarat purtătorul de cuvânt al prim-ministrului.

„Premierul se află în Ucraina pentru a se întâlni cu preşedintele Zelenski şi pentru a reafirma sprijinul de neclintit al Canadei pentru poporul ucrainean”, a declarat Cameron Ahmad, directorul de comunicare al lui Trudeau.

The post Premierul canadian, Justin Trudeau, vizită surpriză în Irpin, Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code