Flux-stiri

Serviciul de securitate al Ucrainei spune că l-a arestat pe politicianul pro-rus Viktor Medvedciuk

  • Serviciul de securitate ucrainean a anunțat marți că l-a arestat pe politicianul pro-rus Viktor Medvedciuk.
  • Viktor Medvedciuk se afla în arest la domiciliu pentru suspiciune de trădare, dar a fugit la câteva zile după invazia rusă.
  • Medvedciuk, care spune că Putin este nașul fiicei sale, a negat acuzațiile.

Serviciul de securitate ucrainean (SBU) a anunțat, marți, că l-a arestat pe politicianul pro-rus Viktor Medvedciuk, potrivit BBC News.

Viktor Medvedciuk se afla în arest la domiciliu pentru suspiciune de trădare, dar a fugit la câteva zile după invazia rusă.

Mulțumesc tuturor ofițerilor SBU, în special anchetatorilor și ofițerilor de contrainformații ai serviciilor speciale ucrainene, care, urmând instrucțiunile președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, și-au dovedit profesionalismul și au condus această operațiune specială pe mai multe niveluri fulgerătoare și periculoasă de reținere a parlamentarului Medvedchuk. Niciun trădător nu va scăpa de pedeapsă și va fi tras la răspundere conform Legii Ucrainei. Pentru toată gravitatea, pentru toate crimele de astăzi, care au dus la acțiunile sale personale, inclusiv”, a spus președintele SBU Ivan Bakanov.

Medvedciuk, care spune că Putin este nașul fiicei sale, a negat acuzațiile.

O fotografie distribuită pe rețelele de socializare pare să-l arate cu un aspect dezordonat, în cătușe și purtând uniformă militară.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că a văzut imaginea, dar că nu poate spune dacă este autentică.

The post Serviciul de securitate al Ucrainei spune că l-a arestat pe politicianul pro-rus Viktor Medvedciuk appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code