Flux-stiri

Ed Sheeran donează drepturile de autor ale ultimului disc către victimele războiului din Ucraina

  • Ed Sheeran a făcut echipă cu Lil Baby și a făcut un nou remix al piesei „2step”, al cărei videoclip a fost ultimul filmat în Ucraina înainte de invazia Rusiei.
  • Ed Sheeran a participat la Concertul pentru Ucraina, care a fost difuzat pe ITV în luna martie, în sprijinul apelului umanitar DEC Ukraine Humanitarian Appeal. Concertul a strâns peste 12 milioane de lire sterline și e foarte probabil ca suma să continue să crească. Se aștepta ca acesta să aducă fonduri de aproximativ 3 milioane de lire sterline.
  • Mai multe personalități din industria muzicală au participat, în ultimele săptămâni, la inițiative de susținere a populației din Ucraina.

Ed Sheeran a făcut echipă cu Lil Baby și a făcut un nou remix al piesei „2step”, al cărei videoclip a fost ultimul filmat în Ucraina înainte de invazia Rusiei. Ed Sheeran spune că drepturile de autor de pe ultimul disc vor merge pentru ajutorarea Ucrainei.

Videoclipul piesei „2step” a fost filmat în Kiev înainte de escaladarea conflictului, potrivit NME.

Piesa originală a apărut pe cel de-al cincilea album de studio al lui Sheeran, „=”, care a fost lansat anul trecut.

Noua versiune a piesei a venit însoțită de un videoclip care a fost filmat în capitala Ucrainei, Kiev, înainte de invazia Rusiei, în 24 februarie.

Sheeran a anunțat că toate drepturile de autor de pe urma acestui disc vor fi donate către Disasters Emergency Committee (DEC) Ukraine Humanitarian Appeal, pentru a sprijini victimele violențelor.

Cântărețul a spus într-o declarație de presă: „Am filmat videoclipul pentru ‘2step’ în orașul Kiev, Ucraina, înainte să înceapă actele devastatoare de violență. A fost prima dată când am vizitat țara și m-am simțit atât de bine primit în timpul șederii mele acolo, toată lumea, de la echipa de producție până la numeroșii oameni pe care i-am întâlnit de-a lungul zilelor mele libere. Ucraina este o țară mândră și rezistentă și sunt recunoscător că am avut șansa de a filma videoclipul meu acolo. Sunt alături de Ucraina și voi dona drepturile de autor din înregistrările mele de pe YouTube ale videoclipului către Apelul umanitar al DEC pentru Ucraina”, a spus artistul.

Compania de producție ucraineană din spatele clipului, Radioaktivefilm, a adăugat: „Acest videoclip ne amintește, cu adevărat, de vremurile cele mai bune; a fost ultimul videoclip pe care l-am făcut înainte ca lumea noastră să se destrame. Vizionarea lui ne dă o oarecare normalitate și fericire și sperăm că vă veți bucura de acest videoclip la fel de mult ca și noi acum”.

Ed Sheeran a participat, de asemenea, la Concertul pentru Ucraina, care a fost difuzat pe ITV în luna martie, în sprijinul apelului umanitar DEC Ukraine Humanitarian Appeal. Concertul a strâns peste 12 milioane de lire sterline și e foarte probabil ca suma să continue să crească. Se aștepta ca acesta să aducă fonduri de aproximativ 3 milioane de lire sterline.

Mai multe personalități din industria muzicală au participat în ultimele săptămâni la inițiative de susținere a populației din Ucraina. La începutul acestei luni, Sonic Youth a distribuit un album live pe Bandcamp, care conține un set înregistrat la Kiev, Ucraina, pe 14 aprilie 1989, în beneficiul World Central Kitchen.

Pink Floyd sprijină eforturile de ajutorare pentru Ucraina. Julian Lennon, fiul lui John Lennon, a interpretat, pentru prima dată, piesa „Imagine” pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru Ucraina. Coverul a fost realizat în cadrul campaniei „Stand Up For Ukraine”, un efort global de strângere de fonduri transmis din Varșovia, Polonia.

Portishead, IDLES și Billy Nomates au fost anunțați pentru un concert special War Child la Bristol, care va avea loc la O2 Academy din oraș în 2 mai.

Toate donațiile vor ajuta la criza din Ucraina, în timp ce fondurile din partea guvernului britanic vor merge în Yemen, unde milioane de copii au, de asemenea, nevoie de protecție în fața conflictului.

The post <strong>Ed Sheeran donează drepturile de autor ale ultimului disc către victimele războiului din Ucraina</strong> appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code