Flux-stiri

Premiile Emmy au loc în această noapte. Producțiile cu cele mai mari șanse la trofeu

  • În seara asta, la ora 02.00, au loc premiile Emmy.
  • HBO şi HBO Max au primit cele mai multe nominalizări, 130.
  • În topul producțiilor preferate se numără serialul „The Crown”.

În Los Angeles este forfotă mare, iar emoțiile ating cele mai înalte culmi. În această seară, la ora 02.00 ora locală, va avea loc cea de-a 73-a ediție a premiilor EMMY, echivalentul Oscarurilor pentru producţiile de televiziune.

Fanii stau cu sufletul la gură pentru a afla dacă vedetele preferate vor pleca acasă cu râvnitul premiu.

În topul producțiilor cu șanse mari la trofeu se numără serialul „The Crown”, cu familia regală britanică în prim-plan, productie marca Netflix.

În fruntea nominalizărilor alături de „The Crown” este și serialul „The MANDA-LORIAN”, creat de Disney și inspirat din universul Star Wars.

Netflix mai are însă un as în mâneca. Este vorba despre celebrul serial ”The Queen’s Gambit”, care a lansat un adevărat fenomen a înscrierilor în cluburile de şah.

O altă producție pe care mizează experții și care intră în categoria cel mai bun serial dramatic este ”Pose” care documentează cultura balurilor gay din New York în anii 1980 şi în cadrul căruia a avut și artistul Elton John o apariţie surpriză.

HBO şi HBO Max au primit cele mai multe nominalizări, 130, urmate de Netflix cu 129 de nominalizări.

Se anunță o gală incendiară, cu public şi cu puţine restricţii sanitare. 500 de invitați vor fi prezenți, însă au totuși de respectat niște reguli: să fie vaccinați împotriva Covid-19 sau să prezinte un test negativ.

Ceremonia va fi organizată într-un cort, amplasat în faţa teatrului din Los Angeles. Chiar dacă nu toți vor pleca acasă cu premiul râvnit, putem spune totuși că toți participanții vor fi câștigători. Organizatorii le-au pregătit cadouri de lux care constau în vacanţe în resorturi de lux sau sticle de vin personalizate.

The post Premiile Emmy au loc în această noapte. Producțiile cu cele mai mari șanse la trofeu appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code