Flux-stiri

Președintele turc Erdogan și soția sa, depistați cu Omicron, la întoarcerea din Ucraina

  • Președintele Turciei, Recep Tayyp Erdogan și soția sa, Emine, au anunțat sâmbătă că sunt infectați cu noua variantă a coronavirusului – Omicron.
  • Erdogan a călătorit joi în Ucraina, acolo unde a mediat un dialog între președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky și președintele Rusiei, Vladimir Putin.
  • Turcia a înregistrat vineri 111.157 de cazuri noi de COVID-19.

Președintele Turciei, Recep Tayyp Erdogan și soția sa, Emine, au fost depistați cu varianta Omicron a coronavirusului, potrivit unui mesaj transmis sâmbătă de liderul de stat al Turciei pe Twitter.

Erdogan a anunțat că, în urma testării, pe fondul apariției unor simptome specifice Covid-19, atât el, cât și soția sa au fost confirmați cu noua variantă Omicron. Acesta a transmis că, din fericire, boala se manifestă sub o formă ușoară, relatează CNN.

Ne vom continua munca acasă. Așteptăm cu nerăbdare rugăciunile voastre.”, se arată în mesajul de pe Twitter al președintelui Turciei.

Erdogan a efectuat joi o vizită în Ucraina, acolo unde a discutat cu președintele ucrainean, Volodymyr Zelensky, în contextul actual al tensiunilor dintre Rusia și Ucraina.

Președintele Turciei a spus că a fost dispus să fie mediator între președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky și președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Erdogan a trimis mesajul după ce a apărut prin videoconferință la o ceremonie de deschidere a unui tunel din Istanbul, după ce și-a anulat apariția în persoană.

Turcia a înregistrat niveluri record de cazuri de COVID-19 în ultimele zile, cu 111.157 de cazuri raportate vineri de Ministerul Sănătății.

The post Președintele turc Erdogan și soția sa, depistați cu Omicron, la întoarcerea din Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code