Flux-stiri

Prima reacţie după anunţul PNL privind Guvernul Ciucă: USR nu va vota

nicolae ciuca da mana cu klaus iohannisnicolae ciuca da mana cu klaus iohannis

  • Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a spus, vineri, că USR a luat act de decizia PNL de a merge în Parlament cu un guvern minoritar PNL – UDMR, însă el şi colegii nu vor vota.
  • El a spus că a văzut declaraţii contradictorii între preşedintele PNL Florin Cîţu şi premierul desemnat Nicolae Ciucă.
  • Potrivit deputatului USR, dacă guvernul Ciucă va trece, va trece cu voturile PSD şi România va avea o guvernare PNL – UDMR – PSD. El avertizează că nu toţi parlamentarii PNL vor vota Guvernul Ciucă.

USR nu va vota Guvernul Nicolae Ciucă, a anunţat, vineri seara, Ionuţ Moşteanu. Acesta spune că USR susţine în continuare refacerea coaliţiei, însă PNL nu a flexibilizat mandatul.

Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a spus, vineri, că USR a luat act de decizia PNL de a merge în Parlament cu un guvern minoritar PNL – UDMR, însă el şi colegii nu vor vota.

USR nu va vota acest guvern minoritar, aşa cum am spus-o în repetate rânduri. USR susţine refacerea coaliţiei de guvernare PNL – USR – UDMR, la fel, aşa cum am spus în repetate rânduri, însă PNL prin decizia de a merge înainte, prin decizia de zilele trecute de a nu flexibiliza mandatul premierului desemnat Ciucă şi a merge înainte cu acest guvern minoritar menţine această criză politică. Această criză politică va continua”, a spus Moşteanu.

El a spus că a văzut declaraţii contradictorii între preşedintele PNL Florin Cîţu şi premierul desemnat Nicolae Ciucă.

Pe de o parte preşedintele PNL, domnul Cîţu, spunea că acest Guvern o să treacă. Pe de altă parte, premierul desemnat, domnul Ciucă, spunea, de lângă el, că acest guvern nu va trece. Unul dintre ei are informaţii greşite”, a mai spus Moşteanu.

Potrivit deputatului USR, dacă guvernul Ciucă va trece, va trece cu voturile PSD şi România va avea o guvernare PNL – UDMR – PSD. El avertizează că nu toţi parlamentarii PNL vor vota Guvernul Ciucă.

„Vom vedea ce se va întâmpla în parlament în zilele următoare. Acesta este un guvern pe care nici măcar toţi parlamentarii PNL îl vor vota, pentru că am luat act de declaraţiile lui Ludovic orban şi a unor apropiaţi ai dânsului care vedem zilele astea că îşi dau demisia din Grupul parlamentar PNL şi au spus că acest guvern nu trece”, a mai spus Moşteanu.

The post Prima reacţie după anunţul PNL privind Guvernul Ciucă: USR nu va vota appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code