Flux-stiri

Primarii noștri sunt buni la fotbal. România a ajuns în semifinalele Europeanului pentru Pace

Gabriel_MuresanGabriel_Muresan

  • Slovacia a organizat Campionatul European al Primarilor pentru Pace.
  • România a ajuns în semifinalele competiției.
  • Pentru România a jucat și Gabi Mureșan, fost fotbalist la CFR Cluj.

Gabi Mureșan e primarul comunei Apold din județul Mureș. Primarii României sunt buni la fotbal. Naționala primarilor s-a bătut pentru medalii la campionatul european.

România a ajuns în semifinalele Europeanului de fotbal. Turneul s-a tinut în aceste zile in Slovacia. Românii s-au tinut tare – au zdrobit in prima zi Croatia – cu 13-4 – si Germania – cu 4-0 – iar in sferturi a bătut echipa a doua a Slovaciei cu 11-0.

Din lotul nationalei face parte si un campion al României. Fost jucător la CFR Cluj si la nationala României, Gabi Muresan, este primar in comuna lui natală – Apold din Mureș. El a dat toate indicațiile. Au lipsit însă primarii din marile orașe, ca Nicușor Dan sau Emil Boc.

În echipa ar fi fost util si Robu, fostul primar al Timișoarei – el era o prezență constantă la meciurile de fotbal demonstrative organizate la Timișoara. A dat si goluri care i-ar fi făcut invidioși chiar pe jucătorii de Liga 1.

Campionatul European de Fotbal pentru Pace al Primarilor (European Mayors Footbal for Peace) se desfășoară în Trnava, Slovacia, în perioada 29 mai – 1 iunie. În prima zi a competiției, echipa României a jucat două meciuri, învingând echipa Croației cu 13 – 4 și echipa Germaniei cu 4 – 0, calificându-se astfel, în sferturile de finală ale campionatului.

Ieri, 31 mai, s-au desfășurat sferturile de finală, unde echipa România a învins echipa Slovacia II cu 11 – 0.

Primarii zic că pe lângă fotbal, mai fac și schimb de experiență despre cum rezolvă problemele de la primării.

The post Primarii noștri sunt buni la fotbal. România a ajuns în semifinalele Europeanului pentru Pace appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code