Flux-stiri

Primarul Feodorov din orașul Melitopol a fost răpit de armata rusă

  • În orașul Melitopol, un grup de soldați ruși l-a răpit pe primarul Ivan Fedorov.
  • Consilierul Ministerului de Interne a fost primul care a vorbit public despre răpirea primarului.
  • Potrivit acestuia, primarul a refuzat să coopereze cu invadatorii.

Primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, a fost răpit, vineri seara, de către soldați ruși, a declarat Anton Gerașcenko, consilier al Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei. Acesta a fost primul care a vorbit public despre răpirea primarului.

Potrivit lui Gerașcenko, primarul, Ivan Fedorov, a refuzat să coopereze cu invadatorii.

Acesta a adăugat că zece persoane au intrat în centrul de criză, i-au pus o pungă pe cap edilului și l-au luat „spre o direcție necunoscută”.

Locuitorii din Melitopol, regiunea Zaporojie, se vor aduna pentru un miting, pe 12 martie, în apărarea primarului, Ivan Fedorov, răpit de către armata rusă.

Locuitorii din Melitopol au ieșit să protesteze și vineri, dar invadatorii au amenințat că vor trage cu focuri de armă pentru încălcarea stării de acces, stabilită de la ora 18:00.

Pe site-ul așa-numitului „parchet al DPR” scria că „Fedorov I.S., fiind primarul Melitopolului, a acordat asistență financiară și de altă natură organizației naționaliste interzise Sectorul de dreapta în comiterea de crime teroriste împotriva civililor din Donbass”.

The post Primarul Feodorov din orașul Melitopol a fost răpit de armata rusă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code