Flux-stiri

Colaborare românească pe piața crypto: Utilizatorii WAM își vor putea folosi tokenii și pe rețeaua Elrond

  • Proiectele românești crypto – WAM și Elrond – au început o colaborare și au lansat o punte de tokeni, care va permite deținătorilor să își transfere tokenii pe rețeaua Elrond.
  • Jucătorii vor putea astfel să câștige jetoane ESDT WAM și să le folosească mai departe pentru a se înscrie în turnee sau pentru a deține jocuri, avatare, porecle și alte obiecte, care sunt NFT-uri unice și pot genera diverse fluxuri de venituri pasive.
  • Elrond este un proiect românesc construit de o echipă de antreprenori, ingineri și cercetători cu experiență în domeniul blockchain și experiență tehnică la Microsoft, Google, Intel și NTT DATA.
  • WAM este o platformă românească, fondată la Cluj, în care oamenii concurează în turnee pentru a câștiga recompense criptografice în WAM Coin și NFT- uri.

Platforma românească de joc și câștig WAM a lansat o punte de token, intitulată, pe scurt, ESDT. Elrond Standard Digital Token Bridge (ESDT), permite deținătorilor de WAM să își aducă tokenurile în rețeaua Elrond. Acest lucru le va permite în curând să participe la oportunitățile „Decentralised Finance (DeFi) și, mai târziu, să se bucure de o integrare directă în platforma WAM.

Jucătorii vor putea astfel să câștige jetoane ESDT WAM și să le folosească mai departe pentru a se înscrie în turnee sau pentru a deține jocuri, avatare, porecle și alte obiecte, care sunt NFT-uri unice și pot genera diverse fluxuri de venituri pasive pentru proprietarii lor, potrivit Elrond.

Aplicația mobilă extrem de populară are deja peste 180.000 de descărcări, iar echipa lucrează din greu pentru a aduce online o piață NFT, împreună cu un studio de creație pentru dezvoltatorii terți care doresc să folosească platforma WAM.

Elrond este o nouă arhitectură blockchain, concepută de la zero pentru a aduce o îmbunătățire cumulativă de 1.000 de ori a vitezei de procesare și de execuție. Pentru a realiza acest lucru, Elrond introduce două inovații cheie: un nou mecanism Adaptive State Sharding și un algoritm Secure Proof of Stake (PoS), care permite o scalabilitate liniară cu un mecanism de consens rapid, eficient și sigur. Astfel, Elrond poate procesa peste 10.000 de tranzacții pe secundă (TPS), cu o latență de cinci secunde și costuri neglijabile.

Elrond este construit de o echipă de antreprenori, ingineri și cercetători cu experiență în domeniul blockchain și experiență tehnică la Microsoft, Google, Intel și NTT DATA.

WAM este o platformă românească, fondată la Cluj, în care oamenii concurează în turnee pentru a câștiga recompense criptografice în WAM Coin și NFT-uri. Oamenii pot juca folosind telefonul mobil de pe Chrome sau Safari sau o pot face prin intermediul aplicațiilor cu același nume.

Utilizatorii de pe WAM pot deține jocuri și turnee pentru a genera venituri recurente, dezvoltatorii pot publica jocuri și vinde NFT-uri, iar comercianții pot promova turnee pentru a câștiga WAM Coin din acestea.

The post Colaborare românească pe piața crypto: Utilizatorii WAM își vor putea folosi tokenii și pe rețeaua Elrond appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code