Flux-stiri

Primarul Kievului: Un bloc de zece etaje din Kiev, avariat grav în urma unei explozii cauzate de un obuz

  • Un bloc de locuinţe cu zece etaje a fost avariat grav, duminică, după explozia unui obuz în nord-vestul Kievului.
  • Cinci oameni au fost răniţi, spune primarul capitalei Ucrainei, Vitali Klitschko.

Un bloc de locuințe cu zece etaje a fost avariat grav, duminică, după explozia unui obuz în nord-vestul Kievului. Cinci oameni au fost răniți, spune primarul capitalei Ucrainei, Vitali Klitschko.

Forțele ruse din Irpin, aflate la câțiva kilometri distanță, au tras anterior rachete și obuze asupra locuințelor din oraș.

Reporterii aflați în cartierul Svyatoshyn au văzut că ferestrele blocului au fost aruncate în aer, au existat pagube provocate de incendii, mai multe mașini au fost incinerate, iar explozia a lăsat un crater în apropiere, relatează BBC.

Într-un clip video, primarul Klitschko a declarat că în apropiere se afla și o grădiniță și „mulțumesc lui Dumnezeu că nu există victime”.

Cinci persoane au fost rănite în urma exploziei.

The post Primarul Kievului: Un bloc de zece etaje din Kiev, avariat grav în urma unei explozii cauzate de un obuz appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code