Flux-stiri

Prințesa de Wales a glumit cu Paul McCartney la redeschiderea oficială a National Portrait Gallery. Ce au discutat cei doi

  • Prințesa de Wales a râs când Paul McCartney a glumit pe seama căsătoriei sale și la diferență de vârstă.
  • Paul McCarthney are propria sa expoziție de fotografie la National Portrait Gallery, care îi înfățișează pe Beatles în 1963 și 1964.
  • Galeria se va redeschide pentru public joia aceasta cu aproximativ 20% mai mult spațiu.

Prințesa de Wales, Kate Middleton a râs cu starul Paul McCartney, fost membru The Beatles, în timpul redeschideri oficiale a National Portrait Gallery, după trei ani de renovare, scrie The Telegraph.

Paul McCartney, în vârstă de 81 de ani, are propria sa expoziție de fotografie la National Portrait Gallery săptămâna viitoare. Tematica aleasă de el este The Beatles între anii1963 și 1964. Paul ar fi făcut o glumă pe seama faptului că soția sa s-ar fi născut atunci.

Prințesa a fost responsabilă pentru deschiderea reperului londonez recent renovat, marcând cel mai mare proiect de reamenajare a clădirii din 1896, care a costat 35 de milioane de lire sterline. După ce a fost închisă timp de trei ani, galeria se va redeschide pentru public joia aceasta cu aproximativ 20% mai mult spațiu pentru colecția sa de portrete de importanță națională.

Vizita prințesei a venit după ce s-a aflat că un tablou care îi înfățișa pe Prințul de Wales și pe Ducele de Sussex nu va fi expus odată cu redeschiderea galeriei. Este vorba despre portretul din 2010 al fraților, realizat de Nicky Philipps, care a fost patronul National Portrait Gallery la începutul anului 2008.

Cu cine a mai vorbit Prințesa de Wales

Prințesa s-a întâlnit și cu Tracey Emin, artista care a realizat noile uși ale galeriei. Cei doi au fost văzuți discutând în timp ce priveau ușile înalte, ele fiind o operă de artă pentru care Emin a încorporat 45 de panouri sculptate din alamă care reprezintă „fiecare femeie, de-a lungul timpului”.

Ulterior, s-a alăturat copiilor de grădiniță care au participat la un atelier multisenzorial axat pe lumea lui Beatrix Potter. Prințesa a avut ocazia de a vedea noua expoziție a galeriei de portrete realizate de Yevonde.

Citește și:

The post Prințesa de Wales a glumit cu Paul McCartney la redeschiderea oficială a National Portrait Gallery. Ce au discutat cei doi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code