Flux-stiri

Prințul William a dezvăluit un fapt surprinzător despre fiul său, Prințul George. Ce fel de muzică ascultă la nouă ani

  • Prințul William și Kate Middleton i-au salutat pe cei prezenți la concertul de încoronare și la Big Lunch.
  • Deși prințul George are doar nouă ani, și el a jucat un rol important în ziua încoronării.
  • Sarcina Prințului George a fost de a se asigura că Regele Charles al III-lea nu se va împiedica de una dintre robele sale.

În timpul unei plimbări de duminică înainte de marele concert de încoronare de la Castelul Windsor, Prințul William a dezvăluit un fapt surprinzător despre fiul său în vârstă de nouă ani, Prințul George, relatează The New York Post.

Vorbeam despre genul de muzică pe care o facem în Rock Choir și Will ne spunea că în casa lor au gusturi muzicale foarte diverse, iar George este foarte pasionat de AC/DC și Led Zeppelin”, a declarat Caroline Mulvihill, membră a Rock Choir, pentru PA, potrivit The Mirror. A fost destul de interesant să aud asta”, a adăugat ea.

Plimbarea neanunțată a avut loc în Windsor, prințul William și soția sa, Kate Middleton, salutându-i pe cei prezenți la concertul de încoronare și la Big Lunch, o sărbătoare a marelui eveniment, potrivit publicației. Sâmbătă, regele Charles a fost proclamat oficial monarh în timpul unei ceremonii istorice la Westminster Abbey.

Aceasta a simbolizat transferul oficial al puterii către el după moartea regretatei sale mame, regina Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut. Deși prințul George are doar nouă ani, și el a jucat un rol important în această zi, având un rol cheie în calitate de Page of Honour” în cadrul ceremoniei.

Sarcina Prințului George a fost de a se asigura că Regele Charles al III-lea nu se va împiedica de una dintre robele sale lungi în timp ce pășește pe culoar la Catedrala Westminster.

Citește și

The post Prințul William a dezvăluit un fapt surprinzător despre fiul său, Prințul George. Ce fel de muzică ascultă la nouă ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code