Flux-stiri

Protest al sindicaliştilor Europol la sediul PSD

  • Protestele sunt pentru drepturile polițiștilor și pensionarilor militari.
  • Pe pancarte scrie „Jos Mafia din Ministerul de Interne” sau „Legea Salarizării nu M.A.I. este unitară”.
  • O delegație Europol a purtat discuții cu Marcel Ciolacu.

Sindicaliştii Europol protestează, vineri, la sediul PSD, pentru drepturile poliţiştilor şi pensionarilor militari. O delegaţie a Sindicatului a intrat la negocieri cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. O delegaţie a sindicaliştii Europol a intrat la discuţii cu Marcel Ciolacu.

„Delegaţia Europol care a fost la negociere cu PSD ne-a transmis faptul că liderul partidului Marcel Ciolacu a înţeles problemele poliţiştilor, a transmis coaliţiei ca ordonanţa de urgenţă să se modifice, iar de la 1 ianuarie poliţiştii să primească tranşa a treia din legea salarizarii, iar la prima rectificare bugetare să se aplice integral, iar pensiile militarilor se vor actualiza”, au transmis reprezentanții Europol pe pagina de Facebook.

O delegaţie a Sindicatului EUROPOL a intrat la negocieri cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru drepturile poliţistilor si pensionarilor militari.

Câteva zeci de sindicalişti au venit, vineri, la sediul central al Partidului Social Democrat din Kisellef. Sindicaliştii protestează cu pancarte pe care scrie: „Jos Mafia din Ministerul de Interne”, „Jos Mafia din Poliţia Română”, „Legea Salarizării nu M.A.I este unitară!”

Europol a transmis, într-un comunicat, că „poliţiştii nu vor salarii mărite, ci vor doar plata acelor drepturi prevăzute încă din anul 2017 în Legea salarizării”.

The post Protest al sindicaliştilor Europol la sediul PSD appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code