Flux-stiri

Raed Arafat a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

  • Şeful DSU, Raed Arafat, a anunţat luni seara că are COVID-19.
  • Simptomele sunt uşoare, a precizat medicul.
  • Şeful DSU a mai anunţat că va continua să lucreze de la domiciliu în următoarele zile.

Raed Arafat a anunțat că a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a făcut mai multe teste pentru a afla dacă are COVID-19.

Şeful DSU a mai anunţat că va continua să lucreze de la domiciliu în următoarele zile.

„După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieşit COVID pozitiv. Acesta, după ce dimineaţă testul a fost negativ, eu purtând masca FFP2 tot timpul. Simptomele pe care le am la acest moment sunt uşoare”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Raed Arafat, despre platforma pentru combaterea fake-news-urilor

ecretarul de stat în MAI, şeful DSU Raed Arafat a făcut o serie de declarații, luni, într-un briefing de presă, la Guvern, despre platforma pentru combaterea fake-news-urilor. Conform șefului DSU monitorizarea şi răspunsul la anumite chestiuni inexacte, distorsionate şi în mod intenţionat dezinformatoare este o datorie a instituţiilor statului, „existând şi directive europene în acest sens”.

Totodată a precizat că o parte din ONG-uri au luat decizia de a se retrage în urma scandalului public, ceea ce este regretabil. „Noi avem de gând, de această dată, când apar astfel de dezinformări şi atacuri, să răspundem la ele în mod transparent şi corect”, a declarat Arafat.

Dezinformarea este o armă a altora în acest moment. Noi trebuie să o combatem. Noi nu am trecut la închiderea unor portaluri, dar vedeţi în lume s-au luat unele măsuri democratice. Dar o armă folosită în aceste momente, armă a dezinformării şi manipulării trebuie oprită cu toate mijloacele”, a spus Raed Arafat. „Monitorizarea şi răspunsul la anumite chestiuni inexacte, distorsionate şi în mod intenţionat dezinformatoare este o datorie a noastră, sunt directive europene în acest sens, sunt reguli europene”, a mai adăugat acesta.

The post Raed Arafat a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code