Flux-stiri

Statele Unite ale Americii deschid prima școală în Metaverse

  • În SUA se deschide prima școală din lume în metaverse.
  • 1.300 de elevi vor primi gratuit căști cu ochelari VR.
  • Fermierii din Turcia le-au creat vacilor un univers virtual și le pun ochelari VR. Vacile cu ochelari VR stau în grajd și văd în fața lor o pășune.

În California, se deschide la vară o școală în metaverse. Copiii își vor alege proiecte care îi duc din Roma Antică în Biroul Oval de la Casa Albă sau îi poartă printre planete la cursul de astronomie.

Cei 1.300 de elevi vor primi gratuit căști cu ochelari VR. Ziua lor de școală va fi împărțită în patru ore de predare în clasa metaverse și patru ore de studiu acasă. Școala, care pretinde că va avea prima sală de clasă virtuală din lume, spune că este în căutarea unor căi alternative de a ajunge la copii.

Oricum, realitatea virtuală atinge domenii de neimaginat. În Turcia, fermierii le-au creat vacilor propriul metaverse și le-au pus ochelari cu realitate virtuală. Animalele cred că sunt pe pășune, nu în grajduri. Dispare stresul, iar sentimentul de libertate face să crească producția de lapte de la 22 de litri pe zi, la 27. Metoda are succes mai ales iarna.

The post Statele Unite ale Americii deschid prima școală în Metaverse appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code