Flux-stiri

Cuplurile din Ucraina își unesc destinele prin intermediul platformei Zoom

  • 22.000 de cupluri ucrainene s-au căsătorit de când a început războiul.
  • Ucrainenii scanează 3D toate monumentele istorice.
  • În pandemie s-a înregistrat prima căsătorie pe Zoom.

Iar acum, vă declar soț și soție, puteți să închideți Zoom-ul! Așa arată căsătoriile în timp de război. În Ucraina, iubirea a învins. Aproape 22.000 de cupluri s-au căsătorit de când a început războiul.

Autoritățile vin în ajutorul ucrainenilor. Aacum, sub legea marțială, înregistrarea căsătoriei poate fi solicitată și finalizată într-o zi. Cei care sunt la distanță se pot căsători online, pe Zoom. În pandemie s-a înregistrat prima căsătorie pe Zoom.

În statul american Utah, din cauza restricțiilor, un american și o argentiniană nu au putut să se căsătorească fizic, așa că anul trecut nu au vrut să mai rateze momentul și, deși erau în țări diferite, și-au unit destinele pe Zoom. Ucrainenii folosesc inteligent tehnologia și ei.

The post Cuplurile din Ucraina își unesc destinele prin intermediul platformei Zoom appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code