Flux-stiri

Rand Paul, senator SUA: „Nu putem salva Ucraina, condamnând economia Statelor Unite”

  • Rand Paul, un senator republican de Kentacky, a reușit să blocheze, temporar ajutorul de 40 de miliarde dolari, promis de Statele Unite, Ucrainei.
  • Nu putem salva Ucraina, condamnând economia Statelor Unite.”
  • Senatorul i-a sfidat pe liderii ambelor partide și a amânat de unul singur până săptămâna viitoare aprobarea Senatului a unui ajutor suplimentar 40 de miliarde de dolari pentru Ucraina.

Lovitură de teatru în Senatul SUA! Un senator american a reușit să blocheze, temporar, de unul singur, ajutorul de 40 de miliarde dolari, promis de Statele Unite, Ucrainei.

Este vorba despre Rand Paul, un senator republican de Kentacky, care i-a sfidat pe liderii ambelor partide și a obținut amânarea votului, până săptămâna viitoare.

„Nu putem salva Ucraina, condamnând economia Statelor Unite. Și oricât de simpatică ar fi cauza, scopul biroului meu este securitatea națională a Statelor Unite„, a spus el.

Cu toate acestea, sabotajul lui Rand Paul este temporar, o decizie finală în această privință va fi luată săptămâna viitoare. Democrații au reacționat dur și l-au taxat pe senatorul Paul. „Acest om ajută Rusia să omoare zi de zi oameni nevinovați! Ar trebui să protestăm în fața casei sale”, ”O rușine, senatorul lui Vladimir Putin”, au fost doar câteva dintre mesaje.

Senatorul republican din Kentucky i-a sfidat joi pe liderii ambelor partide și a amânat de unul singur până săptămâna viitoare aprobarea Senatului a unui ajutor suplimentar 40 de miliarde de dolari pentru Ucraina, în contextul invaziei ruse.

Cu Senatul pregătit să dezbată și să voteze pachetul de ajutor militar și economic, Paul le-a refuzat liderilor acordul unanim de care aveau nevoie pentru a continua acest proces, în regim de urgență. Măsura bipartizană, susținută de președintele Joe Biden, subliniază hotărârea SUA de a-și consolida sprijinul pentru forțele depășite numeric ale Ucrainei, conform jurnaliștilor american.

Legislația a fost aprobată în mod covârșitor de către Cameră și are un puternic sprijin în Senat, atât din partea republicanilor, cât și a democraților.

The post Rand Paul, senator SUA: „Nu putem salva Ucraina, condamnând economia Statelor Unite” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code