Flux-stiri

Rareş Bogdan, despre întâlnirea cu liderul PSD: Nu știm exact o oră şi o locaţie, dar nu mergem în Kiseleff

Liderul liberal respinge ideea unei întâlniri Cîţu-Ciolacu.Liderul liberal respinge ideea unei întâlniri Cîţu-Ciolacu.

  • Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune că încă nu sunt cunoscute ora şi locul întâlnirii dintre delegaţiile PNL şi PSD.
  • Rareș Bogdan adaugă: „Nu vom merge în Kiseleff”.
  • Liderul liberal respinge ideea unei întâlniri Cîţu-Ciolacu.

„Legătura cu PSD este ţinută de preşedintele partidului cu preşedintele Partidului Social Democrat. Nu ştiu exact care este ora. În mod normal, în această seară vom sta de vorbă şi cu cei din PSD. Nu avem o oră şi o locaţie. Vă pot spune sigur că eu şi dl. Flutur nu vom merge în Kiseleff (sediul central al PSD – n.r.). Putem să ne vedem oriunde. Şi la în parc”, spune Rareş Bogdan.

Întrebat de reporter dacă are deja loc o întâlnire Cîţu-Ciolacu, Bogdan spune: „Sper că nu”.

„Nu cred, pentru că Florin Cîţu e preşedintele partidului nostru, suntem o echipă, avem o echipă de negociere. Deci sunt convins că nu a făcut o întâlnire fără să ne comunice. Am încredere că vom face întâlnirea în grupul agreeat şi votat în Biroul Naţional. Dl Cîţu probabil că e la guvern sau undeva, dar nu cred că are o întâlnire cu PSD în absenţa noastră”, adaugă Rareş Bogdan.

The post Rareş Bogdan, despre întâlnirea cu liderul PSD: Nu știm exact o oră şi o locaţie, dar nu mergem în Kiseleff appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code