Flux-stiri

Rareş Bogdan: ,,O rezoluţie cât o revoluţie pentru Republica Moldova. Zarurile au fost aruncate”

Republica Moldova este susţinută să obţină statut de ţară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană, scrie pe Facebook eurodeputatul Rareş Bogdan.

,,Moldova porneşte pe un drum care va creste nivelul de trai al cetăţenilor ei, iar pasul următor este sa reducem dependenţa de gazul rusesc”, spune Rareș Bogdan.

Europarlamentarul PNL precizează că obiectivul Delegaţiei EPP România a fost ca Moldova sa obţină facilitaţi pentru comerţ.

Un vot istoric joi, la Strasbourg: Republica Moldova este susţinută să obţină statut de ţară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană, scrie pe Facebook eutrodeputatul Rareş Bogdan: „Victorie a PNL şi EPP! O rezoluţie cât o revoluţie pentru Republica Moldova. Zarurile au fost aruncate”.

Victorie a PNL şi EPP!

Victorie a PNL şi EPP! O rezoluţie cât o revoluţie pentru Republica Moldova. Un vot istoric azi la Strasbourg: Republica Moldova este susţinută să obţină statut de ţară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Demersurile în susţinerea Rezoluţiei făcute de Delegaţia EPP România au presupus cel mai intens efort de negociere in materie de politică externă făcut pe căi parlamentare. Rezoluţia (vot aproape in unanimitate) se referă nu doar la obţinerea statutului de ţara candidata, dar şi la accesul fraţilor noştri de peste Prut la Piaţa Comună şi consultanţă”, scrie pe facebook Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL precizează că obiectivul Delegaţiei EPP România a fost ca Moldova sa obţină facilitaţi pentru comerţ, ca produsele agricole, dar nu numai, să aibă acces, sa transmită un semnal către investitori strategici.

Moldova porneşte pe un drum care va creste nivelul de trai al cetăţenilor ei, iar pasul următor este sa reducem dependenţa de gazul rusesc. Republica Moldova este la fel de importanta pentru climatul de securitate european şi mondial precum Ucraina. Mă bucur ca prietenii şi colegii noştri din UE au înţeles asta. Doamna Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova, va vorbi in Parlamentul European in aceasta luna si urmează proiecte majore pentru frăţii noştri. Investiţii, locuri de munca, progres. Zarurile au fost aruncate”, conchide Bogdan.

The post Rareş Bogdan: ,,O rezoluţie cât o revoluţie pentru Republica Moldova. Zarurile au fost aruncate” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code