Flux-stiri

România are cei mai mulţi „superbogaţi“ din regiune. Peste 1.800 de români au averi de peste 30 de milioane de dolari

  • România e țara din estul Europei cu cei mai mulți super bogați.
  • Peste 1.800 de milionari din România au averi de peste 30 mil.$.
  • România are peste 90.000 de milionari.

România e o țară fumoasă cu oameni bogați – asta trebuia să îi spuna Ciucă lui Ion. Avem încă un motiv de mândrie – suntem țara din Europa de est cu cei mai mulți super bogați.”

Peste 90.000 de români au făcut deja primul milion de dolari, iar dintre ei ies în evidență 1,800 de super bogați care au ajuns la peste 30 de milioane de dolari – viitorul sună și mai bine. Un studiu făcut de Knight Frank arată că România va avea 2.500 de super bogați peste cinci ani.

Acum România e peste Ungaria, Cehia și Polonia – țară care are o populație de doua ori mai mare. România e depășită de francezi care au 30.000 de super bogați, nemți cu 28.000 și Italienii cu 17.000. Super bogații au acum o nouă misiune – primul miliard!

The post România are cei mai mulţi „superbogaţi“ din regiune. Peste 1.800 de români au averi de peste 30 de milioane de dolari appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code