Flux-stiri

România U19 şi-a asigurat prezența la Turul de Elită după victoria cu San Marino

România U19 şi-a asigurat prezența la Turul de Elită după victoria cu San MarinoRomânia U19 şi-a asigurat prezența la Turul de Elită după victoria cu San Marino

  • România U19 a învins cu 5-0 reprezentativa din San Marino şi, cu două victorii, şi-a asigurat prezenţa la Turul de Elită din primăvara anului viitor.
  • România U19 mai joacă în 16 noiembrie, de la ora 16.00, cu Turcia U19.

Potrivit FRF, tricolorii antrenaţi de Adrian Văsâi au învins cu 5-0 reprezentativa din San Marino, după ce în primul meci au trecut de Letonia, scor 1-0.

Golurile din meciul cu San Marino au fost marcate de Burnete, Hofman, Tănasă, Bodişteanu şi Chiriţoiu.

Naţionala U19 joacă zilele acestea în prima fază a calificărilor la Campionatul European din 2022, în cadrul unui turneu găzduit de Turcia.

„Cu cele două victorii România şi-a asigurat prezenţa la Turul de Elită din primăvara anului viitor, unde se califică câştigătoarele celor 13 grupe, ocupantele locurilor secunde şi cea mai bună echipă de pe locul al treilea”, a transmis FRF.

România U19 mai joacă în 16 noiembrie, de la ora 16.00, cu Turcia U19.

Partidele se joacă la Manavgat, în Turcia.

Turul de Elită va fi ultima rundă înaintea Campionatului European. Turneul final la care participă 8 selecţionate va avea loc în iulie-august 2022 în Slovacia.

The post România U19 şi-a asigurat prezența la Turul de Elită după victoria cu San Marino appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code