Flux-stiri

Rusia anunță că a retras tancuri și echipament militar din Peninsula Crimeea

  • Rusia anunţă retragerea unor noi trupe din apropierea graniţei cu Ucraina.
  • Este vorba despre tancuri și echipament militar din Peninsula Crimeea.
  • Marți, Rusia a anunțat primele retrageri ale unor trupe care au încheiat exercițiile.

Autoritățile ruse au anunțat că mai multe tancuri și piese de echipament militar au fost retrase, miercuri, din Peninsula Crimeea, după finalizarea exercițiilor ordonate de comandații militari. Marți, Rusia a retras alte trupe din apropierea graniței cu Ucraina.

Rusia anunţă retragerea unor noi trupe din apropierea graniţei cu Ucraina. Este vorba despre tancuri și echipament militar din Peninsula Crimeea.

Potrivit Reuters, ministrul rus al Apărării a prezentat o filmare în care apar o coloană de tancuri și alte vehicule militare care părăsesc Crimeea anexată pe un pod de cale ferată la finalul exercițiilor. Ministrul a mai spus că alte trupe s-ar putea întoarce curând la bazele lor.

Rusia a poziţionat aproximativ 150.000 de soldaţi aproape de graniţa cu Ucraina, inclusiv 30.000 de militari care participă la exerciţii militare în Belarus. Marți, Rusia a anunțat primele retrageri ale unor trupe care au încheiat exercițiile. În derulare sunt exerciţiile comune ruso-beloruse care se vor încheia pe 20 februarie.

Retragerile de trupe sunt interpretate de unii ca pe un semn de detensionare. Pentru alţi analişti, este prea devreme pentru a spune dacă acest lucru semnalează cu adevărat o schimbare.

The post Rusia anunță că a retras tancuri și echipament militar din Peninsula Crimeea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code