Flux-stiri

Rusia avertizează Statele Unite: „Avem puterea de a vă pune la locul vostru”

  • Putin spune că operațiunea sa militară specială a fost necesară în Ucraina.
  • Rusia spune că, în ciuda sancțiunilor, se poate descurca bine fără ceea ce ea consideră a fi un Occident înșelător și decadent condus de Statele Unite.
  • Ucraina luptă în continuare pentru rezistența și existența sa.

Rusia a avertizat joi Statele Unite că Moscova are puterea de a pune la locul ei superputerea cea mai importantă din lume și a acuzat Occidentul că alimentează un complot rusofob pentru a dezbina Rusia.

Dmitri Medvedev, care a fost președinte între 2008 și 2012 și este în prezent secretar adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că Statele Unite au alimentat o rusofobie „dezgustătoare” în încercarea de a îngenunchea Rusia.

„Nu va funcționa – Rusia are puterea de a-i pune pe toți dușmanii noștri obraznici la locul lor„, a spus Medvedev.

De la invadarea Ucrainei de către ocupanții ruși, la 24 februarie, Statele Unite și aliații săi europeni și asiatici au aplicat sancțiuni liderilor, companiilor și oamenilor de afaceri ruși, izolând Rusia de o mare parte din economia mondială.

Președintele Vladimir Putin spune că ceea ce el numește operațiunea militară specială din Ucraina a fost necesară deoarece Statele Unite se foloseau de Ucraina pentru a amenința Kremlinul, iar Rusia trebuia să se apere împotriva „genocidului” populației vorbitoare de limbă rusă de către Ucraina.

Ucraina spune că luptă pentru existența sa și că afirmațiile lui Putin privind genocidul sunt absurde. Occidentul spune că afirmațiile că vrea să rupă Rusia în bucăți sunt ficțiune.

Kremlinul spune că, în ciuda sancțiunilor, se poate descurca bine fără ceea ce ea cataloghează drept un Occident înșelător și decadent condus de Statele Unite. Rușii spun că încercarea sa de a crea legături cu Occidentul după căderea Uniunii Sovietice în 1991 s-a încheiat și că va dezvolta legături cu alte puteri, cum ar fi China.

The post Rusia avertizează Statele Unite: „Avem puterea de a vă pune la locul vostru” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code