Flux-stiri

S-a semnat o declaraţie privind aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană şi la NATO

UcrainaUcraina

  • Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi prim-ministrul belgian Alexander De Croo au semnat, sâmbătă, o declaraţie de sprijin pentru aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană şi la NATO.
  • Documentul a fost semnat în timpul vizitei lui De Croo la Kiev.
  • Documentul semnat de cei doi lideri politici are o valoare simbolică.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi prim-ministrul belgian Alexander De Croo au semnat, sâmbătă, o declaraţie de sprijin pentru aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană şi la NATO. Documentul a fost semnat în timpul vizitei lui De Croo la Kiev.

„Mulţumesc Belgiei şi premierului pentru declaraţia comună semnată astăzi. Acest document atestă sprijinul Belgiei pentru mişcarea noastră către o aderare deplină la Uniunea Europeană şi la NATO. Vom obţine cu siguranţă acest rezultat important pentru noi”, a declarat Zelenski.

Documentul semnat de cei doi lideri politici are o valoare simbolică. De asemenea, Zelenski şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Belgia pentru că „este pregătită să furnizeze generatoare de energie electrică şi alte echipamente care sunt acum de o necesitate vitală pentru societatea ucraineană” în urma întreruperilor de energie electrică din Ucraina după atacurile cu rachete ruseşti.

The post S-a semnat o declaraţie privind aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană şi la NATO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code