Flux-stiri

Scandal mare în Franța, o pistă pentru bicicliști a ieșit în zig-zag

  • Localnicii unui oraș din Franța au primit pistă de biciclete în zigzag.
  • O pistă de biciclete din Berlin a fost trasată ca un șotron.
  • La București sunt 15-20 km de piste pentru bicicliști.

În orașul Lorient, din Franța, este scandal mare. O pistă pentru bicicliști a ieșit în zig-zag. Localnicii s-au revoltat pe Twitter, iar primarul a încercat să îi liniștească, spunându-le că lucrările nu sunt finalizate.

În Berlin , locuitorii unui cartier s-au trezit cu o pistă de șotron pentru avansați. Muncitorii le-au explicat că au ocolit copacii când au trasat-o.

În schimb, în România, Primăria Capitalei a alocat, în bugetul pe 2022, peste patruzeci și trei de milioane lei pentru amenajarea pistelor pentru biciclete. Banii merg pentru finalizarea lucrărilor la pistele din nordul Capitalei și a celor de pe Bulevardul Elisabeta și Splaiul Independenței, dar și unele noi pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, Șoseaua Ștefan cel Mare, Șoseaua Mihai Bravu, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal și Bulevardul Basarabia.

O parte din piste se vor realiza pe trotuar, altele pe carosabil. Experiența arată că pistele făcute pe trotuar nu sunt funcționale. Proiectele sunt cele lăsate moștenire de fostul primar, Gabriela Firea, iar o parte din bani vin de la Ministerul Mediului.

The post Scandal mare în Franța, o pistă pentru bicicliști a ieșit în zig-zag appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code