Flux-stiri

Sexul poate avea un impact negativ asupra Planetei. Cum este posibil

  • 10 miliarde de prezervative din latex sunt produse anual și majoritatea ajung în gropile de gunoi, spune Fondul Naţiunilor Unite Pentru Populaţie.
  • Mare parte din ele nu pot fi reciclate: sunt produse din latex sintetic și conțin aditivi și chimicale.

Și sexul poate avea un impact negativ asupra Planetei. Nu e tocmai subiectul despre care să o auzi pe Greta Thunberg vorbind la summiturile pe teme climatice, însă căutările pe internet pentru metode de contracepție și jucării sexuale sustenabile sunt în continuă creștere.

10 miliarde de prezervative din latex sunt produse anual și majoritatea ajung în gropile de gunoi, spune Fondul Naţiunilor Unite Pentru Populaţie. Asta pentru că mare parte din ele nu pot fi reciclate: sunt produse din latex sintetic și conțin aditivi și chimicale.

Așa că tot mai mulți dintre noi căutăm alternative prietenoase cu mediul: de la prezervative din piele de miel, lubrifiant organic – făcut în casă, până la jucării sexuale care se încarcă cu energie solate și chiar așternuturi eco.

Printre metodele de a reduce poluarea, specialiștii îți recomandă și să stingi lumina în timpul sexului și să nu mai faci duș după.

Atenție, însă, nu toate alternativele organice te protejează în totalitate de boli și de sarcini nedorite.

The post Sexul poate avea un impact negativ asupra Planetei. Cum este posibil appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code