Flux-stiri

Soţul Dianei Şoşoacă, sub control judiciar din cauză că ar fi agresat un poliţist

Diana SosoacaDiana Sosoaca

  • Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a fost pus sub control judiciar într-un dosar de ultraj.
  • Acesta ar fi lovit un poliţist chemat să detensioneze un conflict între senatoarea independentă şi o echipă de televiziune, potrivit unor surse judiciare.

Vineri a avut loc scandalul, când Dumitru-Silvestru Şoşoacă ar fi reclamat că la sediul cabinetului de avocatură al Dianei Şoşoacă s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine. Pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanşat un conflict. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 4.

Între soţul avocatei şi echipajul de poliţie a izbucnit un conflict, iar Dumitru-Silvestru Şoşoacă ar fi agresat unul dintre poliţişti. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Luni, Dumitru-Silvestru Şoşoacă a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

„S-a solicitat (vineri, la ora 16.00 – n.r.) intervenţia unui echipaj de poliţie la un imobil de pe raza Sectorului 1 Bucureşti. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”, arată procurorii. Pe numele inculpatului s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

The post Soţul Dianei Şoşoacă, sub control judiciar din cauză că ar fi agresat un poliţist appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code