NEWSNET

Flux-stiri

Spotify lansează un podcast despre ultimele zile din viaţa lui Maradona

maradona-carieramaradona-cariera

  • Vor exista, de asemenea, versiuni în italiană, portugheză şi două în spaniolă, una orientată spre Spania şi cealaltă spre America Latină.
  • Procurorii argentinieni au demarat investigaţii la scurt timp după moartea sa, ordonând inclusiv percheziţii la proprietăţile medicului său personal şi anchetând alte persoane implicate în îngrijirea sa.
  • Podcastul va explora ultimele zile de viaţă ale marelui fotbalist argentinian, a cărui dispariţie a ridicat semne de întrebare cu privire la tratamentul său medical.

La un an după moartea lui Diego Maradona, platforma de streaming Spotify a anunţat marţi că va lansa un podcast de şase episoade care va explora ultimele zile de viaţă ale marelui fotbalist argentinian, a cărui dispariţie a ridicat semne de întrebare cu privire la tratamentul său medical.

Prezentând interviuri inedite cu cei care i-au fost apropiaţi căpitanului echipei Argentinei, câştigătoare a Cupei Mondiale din 1986, „The Last Days of Maradona” (Ultimele zile ale lui Maradona) va fi lansat pe 23 noiembrie, cu două zile înainte de comemorarea morţii sale.

În premieră pentru Spotify, şase adaptări ale podcastului, în diferite limbi, fiecare cu propria gazdă, vor fi lansate simultan pentru o audienţă globală, Thierry Henry, câştigătorul Cupei Mondiale, fiind gazda versiunilor în engleză şi franceză.

Investigații legate de moartea suspectă a fotbalistului

Vor exista, de asemenea, versiuni în italiană, portugheză şi două în spaniolă, una orientată spre Spania şi cealaltă spre America Latină.

Maradona, carismaticul şi veneratul star al echipelor Boca Juniors şi Napoli, care a fost mulţi ani dependent de alcool şi droguri, a murit la vârsta de 60 de ani, în noiembrie anul trecut, după ce a fost supus unei operaţii pe creier, la începutul lunii.

Procurorii argentinieni au demarat investigaţii la scurt timp după moartea sa, ordonând inclusiv percheziţii la proprietăţile medicului său personal şi anchetând alte persoane implicate în îngrijirea sa.

O comisie medicală numită oficial pentru a investiga moartea lui Maradona a concluzionat că mai mulţi membri ai echipei medicale a starului au acţionat într-un „mod inadecvat, deficitar şi nesăbuit” şi a declarat că acesta nu a fost monitorizat corespunzător înainte de a muri.

The post Spotify lansează un podcast despre ultimele zile din viaţa lui Maradona appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code